Hoe niet om 5 hoofdfouten te flirten.

Zelfs als je gemakkelijk naar Casanov sleept in het aantal geliefden in je leven (en die verbieden!), het is niet de moeite waard om erover te vertellen aan mannen in Flirt. Ten eerste, laat hem beter raden na een stormachtige seks, wanneer je hem alle capaciteiten laat zien. Ten tweede kunnen woorden over intieme prestaties indruk maken over u als een meisje van eenvoudig gedrag. Ja het is niet. Maar de man begrijpt niet alle nuances. Dus het is beter om niet te riskeren.

Wees te zelfverzekerd

Denk aan het gevoel wanneer je het nog steeds niet schelen, en een man overstromingen over jachten, miljoenen en vloot van het huis, het bestellen van whisky met een cola. Onmiddellijk wil ik zeggen: «Nou, wie ben jij. » Omdat het niet genoeg is dat het verhaal er erg groter uitziet, is het nog steeds zo zelfvertrouwen dat van haar al beurten. Mannen hebben ongeveer dezelfde sensaties wanneer ze letterlijk zijn «Compleet» Meisjes, uiteraard vertrouwen in de verovering van zijn hart.

Vraag naar de eerste en schelden ze

Om een ​​man te overwinnen, zijn voormalig geliefd zijn geweest, — Smeeding idee. Allereerst, omdat je het nog steeds niet het einde weet, waarin het blijft met haar relaties. Dus het is toevallig dat je pijn kunt doen en de man, en de ex waar hij nog steeds van kan houden. Bovendien veroorzaken dergelijke gesprekken nostalgie. Daarom is er een kans dat een man bij je zal zitten in de club en na te denken over zijn Mashka. En we zijn niet in de hand, begrijp je?

overmatig tintje

Hoewel de jongens zelf niet zo veel ogen houden als het lichaam, kan het tactiele contact met een onbekend meisje waarnemen als een aantasting op hun grondgebied. Dit, zoals u begrijpt, geeft weg en brengt niet dichterbij. Bovendien, als u dit doet met een nauwelijks vertrouwde kerel, kunt u in een onaangename situatie komen. Je weet, perverts zijn vol. En niet allemaal handelen uitsluitend in vredige (bed) doeleinden.

Buitensporig partnerschap

Moet niet ten minste kennis maken, ten minste een datum tot de ondervraging van de verslaving. Of in een interview waar de

man reageert op je duizend en één vraag. Natuurlijk zijn er mensen die klaar zijn om de ziel naar de ochtend uit te gieten en over het leven te praten. Maar meestal zijn mannen zich ongemakkelijk in een situatie waarin je constant moet spreken. Daarom praat ik voor een dialoog en probeer het niet om het gesprek te veranderen ten voordele van een nieuwe kennis.

Leave a Reply