Easy BDSM – Foto-accessoires voor BDSM

Lichte BDSM impliceert niet met pijn of geweld – het is gewoon een spel waarin partners hun fantasieën van dominantie of ondergeschikte belichamen. Het is belangrijk om te onthouden dat door de handen van een partner te binden of zijn ogen vast te stellen, je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor zijn plezier!

Niet alle BDSM-accessoires zijn iets beangstigend, integendeel, de meeste van hen kunnen worden gebruikt, zelfs als je niet durft te experimenteren, maar wil gewoon schoonheid toevoegen aan het gebruikelijke geslacht.

BDSM-accessoires

Stapel met veren, Californië exotisch

Veer stapel voor tedere slagen. Wanneer de zachte bevederde borstel op het lichaam zal glijden, voelt u de lichte exciterende sensatie, het kietelen van de binnenkant. De stapel is uitgerust met een dunne lus, waarvoor gemakkelijk het accessoire is. Uitstekend item dat de sensaties tijdens een voorlopige genegenheid zal helpen versterken.

Kraag en manchetten voor fixatie, exotisch Californië

Een verbluffend accessoire dat het intieme leven van seksuele partners zal vullen met nieuwe emoties en sensaties. Riem met kraag en ringen voor het bevestigen van de manchet gemaakt van duurzaam materiaal en versierd met contrasterende bogen. Manchetten

zijn goed uitgerekt, dankzij het gemakkelijk te dragen.

Silk-tapes voor fixatie

Twee zijde-linten uit de beperkte collectie van accessoires voor BDSM, die een nauwkeurige fixatie van handen of benen bieden. Zachte en longen, ze zijn absoluut comfortabel, en bovendien veroorzaken ze echte esthetische extase.

Stack, Sitabella

Speelgoed met een hart aan het einde voor de meest heldere en aangename sensaties. De stapel is een magnifieke symbiose van een houten handvat en een lange zweep van een flexibele polymeerbasis, gevlochten echte huid van de hoogste kwaliteit. Het speelgoed is perfect voor het opwarmen van beide partners, het laat geen heldere tracks op het lichaam achter, maar tegelijkertijd is het in staat om u oneindig plezier te leveren tijdens Slappers en nastoriëntaties.

Leave a Reply